• Persönlicher Service
 • Vor 15:00 Uhr bestellt, am selben tag versendet
 • Gebiss ausprobieren

  Inno Sense RNF Gebiss Zungenfreiheit, medium

  Trust Trust Inno Sense RNF Gebiss Zungenfreiheit, medium

  €149,00

  • Inno Sense RNF Gebiss Zungenfreiheit, medium

   Trust

   Trust Inno Sense RNF Gebiss Zungenfreiheit, medium

   (0)

   €149,00

   • SKU: 05001956 125

   Auf Lager

   RNF, Kimblehook, Butterfly Flip Gebiss Medium mit Zungenfreiheit.

   Produktbeschreibung

   Omschrijving RNF-bit:

   Dit bit word ook wel een Kimblehook of Butterfly-Flip-bit genoemd, naar het beroemde paard Butterfly-Flip van Malin Baryard. Malin reed Butterfly-Flip met dit bit.

   Een RNF-bit is een combinatie van een hangende trens en een pelham. Dit bit is wat milder dan een pelham en er kan gekozen worden voor een verschillende stand voor de teugels. Er word met 1 teugel gereden. Aan het bovenste oog kan een kinketting bevestigd worden.

   Dit bit is geschikt voor een sterk, maar toch gevoelig paard.

   Omschrijving rubber/kunststof bitten:

   Een rubber bit kan flexibel zijn, maar kan ook een harde kern bevatten. De flexibele variant bevat meestal een staaldraad in de kern zodat het bit niet kan breken. De flexibele variant is wel zachter. Zwart rubber heeft als nadeel dat als een paard een drogere mond heeft, het bit warm wordt door wrijving en daardoor kan branden op de tong. Als een paard voldoende speeksel produceert, is dit bit een zachte uitvoering van een metalen bit. De kunststof variant is gladder en heeft dit probleem niet.

   Eigenschappen recht mondstuk:

   Een recht mondstuk werkt vaak scherper in dan een enkel- of dubbelgebroken mondstuk. De vorm van het mondstuk bepaalt waar de druk komt te liggen in de mond. Een recht mondstuk met tongboog/poort geeft meer druk op de lagen en houdt de tong vrij. Hoe rechter en dikker het mondstuk, des te meer druk op de tong. 

   anmelden

   Passwort vergessen?

   • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
   • Der Bestellvorgang ist noch schneller
   • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

   vergleichen0

   Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »