• Alle Kreditkarten akzeptiert
 • Vor 15:00 Uhr bestellt, am selben tag versendet
 • Gebisse testen

5

  Abbey Swales, kurz

  Abbey Abbey Abbey Swales, kurz

  €125,00

  Produktbeschreibung

  Omschrijving 3-in-1 pelham / swales-bit:

  Een andere benaming is ook : Pluko-bit. Dit heeft het effect van een stang en trens, maar is minder gecompliceerd. Men kan met 2 teugels rijden, een teugel aan de normale ring voor een zachte aanleuning en de andere teugel aan de onderste ring voor het effect van de stang. Men kan ook met een 'brug' rijden, dit is een verbindingsriempje tussen de 2 bitringen. De teugel wordt dan aan de brug bevestigd, zo hoeft men niet met 2 teugels te rijden. De pelham word gebruikt in combinatie met een kinriem. De 3- in -1 pelham wordt alleen gebruikt bij sterkere paarden. Door het hefboomeffect (stang- en trens-effect) is het eenvoudig paarden diep in te stellen. Dit vereist wel een vriendelijke hand van de ruiter. De 3- in -1 pelham is niet geschikt voor onervaren ruiters of paarden, dit bit kan behoorlijk sterk inwerken.

  Eigenschappen recht mondstuk:

  Een recht mondstuk werkt vaak scherper in dan een enkel- of dubbel gebroken mondstuk. De vorm van het mondstuk bepaald waar de druk komt te liggen in de mond. Een recht mondstuk met tongboog/poort geeft meer druk op de lagen en houdt de tong vrij. Hoe rechter en dikker het mondstuk, hoe meer druk op de tong.

  anmelden

  Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

  vergleichen0

  Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »