• All credit cards accepted
 • Ordered before 15:00, shipped the same day
 • Bit testing

  D-bit , port, hard plastic

  Beris Beris D-bit , port, hard plastic

  €99,95

  Product description

  D-trens, stang met tongboog, hard kunststof.

   

  De gebogen stang is een bit met een speciale ruimte voor de tong. Dit bit is ideaal voor paarden die met hun hoofd gooien als reactie op een “gewoon” bit. Door de tongboog is er weinig tot geen druk op de tong en het is ook zeer geschikt voor paarden met een smal gehemelte.

  De vorm van de bitringen zorgt voor een zeer rustige , neutrale positie in de mond. Vanwege deze eigenschap is dit bit zeer geschikt voor jonge en nog onervaren paarden. Door het rechte stuk van de bitringen geeft dit bit een optimale steun en begeleiding. Een goede en rustige teugelvoering word door de grote ringen gegarandeerd. Dit bit is ook zeer geschikt voor de ietwat onervaren ruiters omdat deze vorm van de bitringen het effect van een rusteloze hand matigt.

  Eigenschappen van een kunststof mondstuk

  Beris bitten zijn gemaakt van zacht kunststof die allergie vrij is voor de paardenmond. In de kern van de mondstukken is een stalen draad verwerkt, die natuurlijk een veiligheidsgarantie heeft en scheurvast is. Deze mondstukken zorgen voor een betere aanname van het bit, daar het paard wordt gestimuleerd wordt te kauwen en speeksel aan te maken.

   

   

   

   

  Login

  Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  compare0

  Bericht via WhatsApp
  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »