• Persönlicher Service
 • Vor 15:00 Uhr bestellt, am selben tag versendet
 • Gebiss ausprobieren

4.8

  D Ringe, Stange, Leder

  Beris Beris D Ringe, Stange, Leder

  €139,00

  Produktbeschreibung

  Een D-trens is een veel gebruikt model voor de africhting van jonge paarden en het dressuurmatig trainen van paarden.Bij een enkel gebroken mondstuk ligt het accent op de lagen van mond. Een enkel gebroken mondstuk ligt fijn in de mond door de lichte buiging naar het midden toe. Door de vaste bitringen ligt een D-trens rustig en aangenaam in en langs de mond van het paard. Wanneer paarden moeilijker door de wendingen willen, adviseren wij een D-trens te nemen daar de ruiter deze niet door de mondhoeken kan trekken. Echter wanneer de paarden gevoeliger aan het hoofd, als ook in het rijden van wendingen, adviseren wij een bustrens.

  Omschrijving lederen bitten:

  Voor paarden die gevoelig zijn op de lagen of een blessure is de mond hebben word vaak een lederen bit gebruikt. Dit is zacht. Leer heeft de eigenschap dat het zachter wordt als het nat wordt door speekselvorming in de mond. Er wordt een leren lap rond een bestaand bit gestikt.

  Eigenschappen recht mondstuk:

  Een recht mondstuk werkt vaak scherper in dan een enkel- of dubbel gebroken mondstuk. De vorm van het mondstuk bepaald waar de druk komt te liggen in de mond. Een recht mondstuk met tongboog/poort geeft meer druk op de lagen en houdt de tong vrij. Hoe rechter en dikker het mondstuk, hoe meer druk op de tong. 

  anmelden

  Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

  vergleichen0

  Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »