• Alle Kreditkarten akzeptiert
 • Vor 15:00 Uhr bestellt, am selben tag versendet
 • Gebisse testen

5

  Pelham,Stange, mit Leder

  Beris Beris Pelham,Stange, mit Leder

  €179,00

  Produktbeschreibung

  Pelham met leer bekleed, stang.

   

  Deze Pelham heeft lange scharen en word daarom pelham genoemd. Omdat de scharen langer zijn is het hefboom effect heftiger dan bij een baby pelham met kortere scharen. Het is een pelham, maar kan worden gebruikt voor wat gevoelige , maar toch sterkere paarden, of paarden die de mond wat kapot hebben. Het leer dat om het mondstuk gestikt is heeft een zachtere inwerking op de lagen dan een gewoon mondstuk.

  Pelham:

  Een mondstuk, en scharen aan de zijkant. De pelham word geleverd met korte en lange scharen.

  Dit bit kan met 1 of 2 teugels gebruikt worden.

  Ook kan er gebruik gemaakt worden van een pelhamriempje, dit verbind de bitring met de ring van de schaar. Bij gebruik van dit riempje word maar 1 teugel gebruikt.

  De Pelham word gebruikt in combinatie met een kinriem.

   De Pelham is niet geschikt voor onervaren ruiters of paarden, dit bit kan behoorlijk sterk inwerken als de hefboomwerking intreed.

   

  Leer:

  Voor paarden die gevoelig zijn op de lagen of een blessure is de mond hebben word vaak een lederen bit gebruikt. Dit is zacht. Er wordt een leren lap rond de kern gestikt.

  anmelden

  Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

  vergleichen0

  Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »